Jos eilen en ehtinyt salille, niin tänään olen kyllä liikkunut senkin edestä. Aerobinen liikunta starttasi jo aamusta, kun pyöräilin vesisateessa puolitoista kilsaa puoli yhdeksän luennolle. Luennolta viiletin puolestaan puolen päivän aikaan työhaastatteluun (!), jonne matkaa piti kertyä viisi kilsaa, mutta kertyikin eksymisen takia kymmenen. Vähän paniikki siinä kyllä iski, kun yritän löytää haastattelupaikkaa ja kello läheni haastatteluajankohtaa. Kysyin neuvoakin kolmelta ihmiseltä ja saavuin haastikseen hikisenä ja hengästyneenä (mahtava ensivaikutelma :D). SAIN KUITENKIN VIHDOINKIN TYÖPAIKAN! (noin viidentoista hakemuksen jälkeen), mikä oli mahtavaa ja on pelastanu koko päivän.

Mutta jatkan nyt tuolla liikunnalla.

Haastattelusta pyöräilin tosiaan vauhdilla takaisin vielä yliopistolle vääntämään markkinoinnin ryhmätyötä. Ei siitä työstä mitään tullut, mutta kilsoja kertyi taas se viisi. Yliopistolta sitten neljän aikaan kotiin syömään välipalaa ja viideltä polkien salille keskustaan (2,5km). Sitten tunnin bodypump ja kaupan kautta kotiin (3km). Tuskin tulee näin aktiivista päivää vastaan vähään aikaan. :D

Saliaikataulut meni muuten työn mukana uusiksi, ja luovun suosiolla tosta mun suunnitelmasta. Jumppaan yritän edelleen ehtiä kolme kertaa viikossa (kaks kertaa bodypumppia ja kerran aerobista liikuntaa), mutta tarkkoja päiviä en pysty sanomaan. Jospa ne työpäivät selviäis huomenna työpaikkaa tutustumisen yhteydessä. :)

Lopuksi vielä listaa tämän päivän syömisistä:

aamu: annos kaurapuuroa, vettä

lounas: koulussa iso annos salaattia, vähän täysjyväpastaa kanakastikkeella, ruisleipä

välipala: ruisleipä kananmunalla, banaani, vähän raejuustoa

BODYPUMP

päivällinen: tonnikalakiusausta, raejuustoa, ruisleipä juustolla

iltapala: maitorahkaa parilla mansikalla :)