Jumppakengät tulivat eilen postissa ja suuntasin illalla BodyPumpiin. En ollut pahemmin surffaillut lajista tietoa etukäteen, ja jumppasaliin tallusteltuani edessä odotti yllätys. Homassa ei ollutkaan kyse mistään pienistä painoista, vaan pumppaajat pyörittivät tangon perään useammankin kiekon. Olo oli aika ruipelo muskelimimmien joukossa. Kävin kuitenkin hakemassa itselleni painoja (varmaan salin pienimmät) ja vedin tunnin pumpin kunnialla läpi. Hiki tuli, ja lihaksissa tuntui. Ohjaajakin oli loistava, mutta jokin lajissa tuntui silti melko vieraalta. Ehkä se johtui sitte siitä, kun olen aina käynyt nimenomaan aerobisissa jumpissa, eikä lihaksia ole tullut treenattua missään vaiheessa. Huomenna olen kuitenkin menossa uudestaan ja koitan lisätä vähän painojen määrääkin. :)

Selailin tässä aamusta nyt kuntosalin jumppatarjontaa ja päädyin kulkemaan salilla kolme kertaa viikossa. Tarkoituksena on nimenomaan kiinteytyä, mihin tarvitaan sekä lihaskuntoharjoittelua että aerobista treeniä.

Viikko-ohjelmaa:

Ma: BodyPump 60min (voima, lopussa treenataan myös vatsaa)
Ti:   Saliharjoittelusta lepo
Ke:  Vatsalihastreenia, BodyStep 60min (aerobinen liikunta)
To:  Lepo
Pe:  Lepo
La:  BodyPump 60min (voima, lihaskunto)
Su:  Lepo 

Ja laskin, että pyörailyä/kävelyä kertyy semmoiset 15km (koulumatkat) + 18km (salimatkat) = 33km viikossa. Sekin tuo osaltaan sitten aerobista liikuntaa.

Tämä päivä menee lepäillessä, koska olen taas kipeänä. Veikkaan, että jatkuva sairastelu johtuu stressistä, joka on ollut tosi voimakasta koko syksyn. Pitää yrittää vähän hellittää ja levätä kunnolla.

Perjantaiterkuin,
Heidi