Aamupala: Kaurapuuroa mustikoilla

Löysin puuroaamiaisen vasta viikko sitten, mutta homma vei samantien mennessään. Mahtava, täyttävä aamiainen ja nopea pyöräyttää aamulla. Annoksen kruunaavat mummin poimimat mustikat. :)

Välipala: Omena

Nappaan usein kouluun mukaan hedelmän, jonka napostelen kolmisen tuntia aamiaisen jälkeen. Usein vaihtoehtona ovat omena, banaani ja appelsiini.

Lounas: Kotitekoisia pinaattilettuja, keitetty kananmuna ja raejuustoa

Innostuin tekemään eilen pinaattilettuja oikein kunnolla, ja satsi kasvoi noin 50 letun kokoiseksi. Halpaa ja terveellistä, ja riittää useaksi päiväksi kahdellekin ihmiselle. Kevyttä raejuustoa lisään myös säännöllisesti mukaan, ja kananmunasta saa mukavasti proteiinia. Muita lounasvaihtoehtojani ovat usein munakas, eilinen ruoka (esim. tonnikalapihvit) tai vaikkapa tomaattikeitto. Linssejä ajattelin kokeilla tulevalla viikolla. :)

Iltapäivän välipala: Maustamatonta maitorahkaa ja marjoja

Täyttävää, hyvää ja terveellistä. Menee myös kauraleseiden kanssa. 

Päivällinen: Täysjyvätortilla salaatilla, paprikalla, kananmunalla, kanalla ja kevytjuustolla

No joo, voisi olla terveellisempääkin, mutta parempi vaihtoehto kuin viikonlopun sipsiannos. Olen yrittänyt päästä eroon herkuttelustani, sillä aiemmin viikonloppuna tuli vedettyä niin karkkia kuin sipsiäkin. Tänä lauantaina haasteita aiheuttti lisäksi Cittarin houkutteleva irtokarkkitarjous: 5e/kg. Tortilla ei siis ole paha valinta ollenkaan. ;)

Iltapala: Maustamatonta maitorahkaa marjoilla

Tykkään, eikä rahaakaan kulu paljon.