Se olis taas maanantai ja ulkona sää sen mukainen: vettä on ripsinyt pitkin päivää, ja lämpötilakin on liikkunut alle kymmenessä asteessa. Kaiken kukkuraksi päivä (ja oikeestaan koko viime viikonloppu) on täyttynyt stressistä. Heräsin aamulla tekemään kouluhommia aamuseiskalta, kävin luennoilla ja nyt edessä olis ruoanlaittoa ja kouluhommien jatkamista. BodyPumpiin en ehdi tänään millään, mutta menen salille sitte huomenna. Parempi vaan hoitaa koulujutut alta pois (ja jos se sääkin olis huomenna parempi:) ).

Viikonloppu meni pitkälti kouluhommien ja työnhaun parissa, enkä sortunut syömään hirveitä määriä herkkujakaan. Perjantaina poikakaveri tosin kuskasi kaupasta suklaalevyn, mutta lauantaina vedin leffaa katsoessa ananasta ja maitorahkaa. Kerrankin vähän terveellisempää. Lämpimänä ruokana oli sen sijaan kanakasvisrisottoa ja tonnikalapihvejä tumman riisin kera, jotka kokkailin perjantaina. Alla kuvia annoksista.


Lounaaksi kanakasvisrisottoa...


... ja päivälliseksi tummaa riisiä, pari tonnikalapihviä, raejuustoa ja juustoruisleipä.


Lauantai-iltana leffaa katsoessa vedin sen sijaan ananasta maitorahkan ja kaurahiutaleiden
kera.

Kävin lauantaiaamuna BodyPumpissa, ja pumppi tuntui jo paljon paremmalta. Lisäilin jopa vähän painoja ja jaksoin vääntää sarjat aika lailla loppuun asti (punnerruksissa tosin hyydyin). Yritän nyt jatkossa käydä salilla kolmisen kertaa viikossa, jotta saisin kasvatettua lihaskuntoa ja hommaisin muutaman muskelinkin. Aerobista liikuntaa tulee sen sijaan pitkälti hyötyliikunnan merkeissä.

Sitten ruokapuolta... alkuviikoksi olen suunnitellut seuraavan menun:

Aamu: kaurapuuroa, ruisleipä keitetyllä kananmunalla
Lounas: jauhelihakeittoa, ruisleipä/näkkileipä juustolla, raejuustoa
Välipala: omena, mahdoll. maitorahkaa
Päivällinen: tonnikalakiusausta, raejuustoa
Iltapala: Täysjyväleipä kevytjuustolla/kananmunalla tai maitorahkaa marjoilla

Leivän syömistä pitäis varmaan vähentää, mutta ilman täysjyväleipää huomaan usein mahan kurnivan nopeammin (ateriaväliä kun on kuitenkin se 4 tuntia). Kaloreita en ole alkanut laskea, vaan yritän syödä terveellisesti ja monipuolisesti.