Tiistai ja viikon ainoa aamukasin herätys. Tai puoli yhdeksältä tunnit oikeastaan alkaa, mutta kirpaisee herätys siltikin. Lämmin (tai suoraan sanoen polttavan kuuma) kaurapuuro piristää kuitenkin aamua - ja alaselässä vihlovaa kipua.
En ymmärrä, mistä kipu voisi johtua. Särkyä on jatkunut nimittäin jo parin kuukauden ajan, eikä hierontakaan oikein ole auttanut. Hommasin jopa paremman (ja hullun kalliin) patjan sänkyyn, mutta kivut senkuin jatkuivat. Aloinkin tänä aamuna pohtia, voisiko kipu ratketa pilateksella. Eilisessä vatsalihastreenissä kävi turhankin selväksi, miten huonossa kunnossa vatsakorsetti on, enkä ole viime kuukausina treenannut pahemmin selkälihaksiakaan. Voisikin tänään kokeilla jotain selkätreeniä ja katsoa, miten käy. On tosin vaarana, että selkä menee totaalisen jumiin, enkä pääse sitten huomiseen(kaan) bodypumppiin. Saa nähdä, mihin ratkaisuun nyt päädyn.

Nappasin illalla kuvan eilisestä päivällisestä, joka onnistui kerrankin odotusten mukaan. Olen yleensä tosi surkea kokkaamaan, mutta tällä kertaa onnistuin keittämään porkkanat ja perunat sopivan kypsiksi, enkä töskännyt mausteidenkaan kanssa. Jee.




Tässä vielä annos höyryävän kuumaa aamupuuroa.




Pirteää tiistaita! :)

Heidi